Vores arbejde


Evaluering af Sexlinien.dk og Privatsnak.dk

SUS har for Sex & Samfund evalueret hjemmesiderne Sexlinien for Unge – sexlinien.dk og Privatsnak – privatsnak.dk, som tilbyder rådgivning til børn og unge. Til begge sider er der tilknyttet chat- og telefonrådgivning samt en brevkasse.

Evalueringens formål var at undersøge websiderne og de tilknyttede funktioner, herunder brugernes adfærd og oplevelse af hjemmesiderne samt brugeroplevelsen af telefonrådgivning, chat og brevkasse. Evalueringen skulle desuden pege på mulige udviklingspotentialer.

Sexlinien for Unge er målrettet unge mellem 15 og 25 år, mens Privatsnak henvender sig til børn og unge mellem 10-15 år. Privatsnak har eksisteret i 1 år, mens Sexlinien med sine 25 år er Danmarks ældste informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme.

Periode: Januar - juni 2017.
Finansieret af: Sex & Samfund.
SUS' rolle: Rapport, der dokumenterer brugernes oplevelse af de eksisterende services, giver inspiration til fremtidig udvikling og kommer med anbefalinger til, hvordan Sex & Samfund kan arbejde systematisk med evaluering fremadrettet.