Mathias Hulgård Kristiansen

Mathias Hulgård Kristiansen

Konsulent Mobil 4231 3106 mhk@sus.dk  

Jeg er optaget af, hvordan man kan udvikle metoder og undersøgelsestilgange, der involverer borgerne fra formulering af problemforståelsen til formulering af resultater. Jeg er interesseret i, hvad vi kan lære om de institutioner, der omgiver os, hvis vi undersøger dem fra menneskers hverdagslivserfaringer- hvilken betydning får institutionerne reelt i hverdagslivet?

BAGGRUND

Jeg er uddannet BA i Global Studies og Socialvidenskab fra Roskilde Universitet og cand.scient.soc. i Welfare Policies and Management fra Lund Universitet. Jeg har siden skrevet en ph.d. i uddannelsessociologi og social psykiatri om, med og fra studerende i psykosociale vanskeligheders erfaringer i universitetsuddannelse.

Tidligere har jeg været aktiv i forskellige frivillige civilsamfundsorganisationer, hvor jeg blandt andet har været i bestyrelsen i DANSIC – Danish Social Innovation Club. Samt bestyrelsesmedlem og medstifter af Selvsving, hvor vi med mikrolån arbejdede med at hjælpe unge på Nørrebro i gang med at starte social økonomiske virksomheder.

NÅR JEG IKKE ER I SUS…

… bruger jeg størstedelen af min tid på at hygge mig med min lille dreng, Loui. Ellers er jeg i færd med at rode hele køkkenet til i forsøget på at frembringe lækkerier, ude på min cykel iført lycra, eller dandere den med en god bog i min lænestol.