Hvem vi er

SUS er et socialt projekt- og videnshus. Vi udvikler nye, stærke sociale løsninger i tæt samspil med borgere og professionelle. Vi står på en stærk faglighed, når vi designer og faciliterer sociale forandringer for at give de bedste livsbetingelser for mennesker i socialt udsatte og sårbare positioner – både børn, unge og voksne.

Foreningen SUS

SUS er organiseret som en almennyttig forening. Vores medlemmer er kommuner, institutioner og organisationer på det sociale område. Se dem og mød vores bestyrelse.

Vores folk

Vi er et engageret hold af mennesker med hver vores unikke faglige baggrund, kompetencer og erfaring. Og vi brænder for det, vi laver. Mød os hver især.

Vores metoder

Involvering, relationer og innovation er SUS-nøgleord. Vi skaber resultater ved at kombinere viden om, hvad der virker, med nysgerrighed og mod til at tænke nyt.

Vores værdier

Vi arbejder med 5 grundværdier. Viden i højsædet, involvering og dialog, samarbejde, helhed som tilgang og vidensdeling giver værdi. Læs mere om værdierne i vores strategi for 2022-26.

Handels-
betingelser

Vil du tilmelde dig en konference med brugerbetaling, bestille en trykt publikation eller andet? Læs vores handelsbetingelser her, hvor du kan få svar på praktiske spørgsmål.

Persondatapolitik og cookies

Vi indsamler og bruger personoplysninger, når du fx besøger vores hjemmesider, deltager i vores arrangementer eller andet. Læs  mere om hvorfor, og hvordan vi bruger dem.

SUS i 30 år

I 2022 havde vi jubilæum. Gå ombord i vores festskrift og læs om SUS i 1990’erne, 2000’erne og 2010’erne. Om hvad SUS var særligt optaget af og arbejdede med i hvert af årtierne. Og om hvordan SUS har skabt vigtige forandringer i samfundet gennem de 30 år, der er gået, men også selv har forandret sig.

Se publikationen