Ulrikke Moustgaard

Ulrikke Moustgaard

Kommunikationschef, journalist Mobil 2292 2213 umo@sus.dk  

Jeg arbejder med al vores kommunikation og alle vores platforme og kanaler i SUS.

Omdrejningspunktet for mit arbejde er at understøtte SUS’ strategiske kommunikation, men også at være kommunikationsfaglig medspiller på SUS-holdet, når vi løser vores mange spændende opgaver, designer gode processer og løfter projekter.

Jeg er optaget af, hvordan vi skaber allermest værdi til vores samarbejdspartnere og de mennesker, vi arbejder for og med. Gerne med nye kreative perspektiver på kommunikation – helt i SUS’ innovative ånd.

Baggrund

Jeg er uddannet journalist fra Roskilde Universitet, har efteruddannelse i strategisk kommunikation og sociale medier, lang erfaring fra både dagblade, magasiner, ministerier, fagforeninger og organisationer i både Danmark og Norden og har skrevet en række bøger – de fleste inden for det sociale område, ligestilling og menneskerettigheder.

Når jeg ikke er i SUS…

… Er jeg muligvis i gang med at spire planter og gøre min hængende byhave endnu grønnere, læse bøger, høre podcasts, hækle eller være på opdagelse ude i verden med min teenagesøn. Jeg elsker nyheder, dokumentarfilm og international politik og er drevet af nysgerrighed efter mennesker, relationer, historier og sammenhænge både i mit privatliv og på mit arbejde.