Vores arbejde


Værktøjer til sociale opfindelser og eksperimenter

Vi gør os løbende nye erfaringer i arbejdet med udvikle, samskabe og designe nye sociale opfindelser og eksperimenter. Vi har udviklet en række værktøjer, som vi bruger.

Innovationsmodel

Inspireret af den engelske Young Foundation har vi udviklet en grafisk model, der illustrerer vores opfattelse af processen fra problem til innovation og skalering. Virkeligheden er selvfølgelig hverken lineær eller spiralformet.

Persona light

Persona light er en metode til at visualisere målgrupper og og gøre en ide konkret. Persona light kan hjælpe til at reducere en abstrakt ide, så den kan føres ud i praksis. Samtidig hjælper persona light til at konkretisere og afgrænse målgruppen.

Prototypemodel

Modellen er et generisk og visuelt prototyperedskab, som synliggør den sociale idés ‘byggeklodser’ og understøtter konkretisering. Modellen bygger på klassisk forandringsteori i kombination med ‘rapid prototyping’.

Social Business model canvas

Med Social business model canvas kan vi hjælpe jer med at udarbejde en plan for, hvordan jeres sociale idé hænger sammen strategisk og økonomisk. Modellen egner sig til udvikling af økonomisk bæredygtighed – før, under eller evt. efter projektfinansiering.

Social innovation