Aktuelt

NYHED 23.01.2023


Studiejob: Junior-kommunikationskonsulent i SUS

Er du på udkig efter et studiejob med mening? Vil du være med til at skabe nytænkende sociale forandringer for mennesker i udsatte positioner? Så kom og bliv en del af holdet i SUS. Vi søger studentermedhjælper til kommunikation.

Vores dygtige juniorkonsulent afleverer snart sit speciale på universitetet og skal videre ud i verden.

Derfor søger vi nu en ny juniorkonsulent, som vil være med til at løse gode og spændende kommunikationsopgaver, der skaber forandring og nytænkning på det sociale område og for mennesker i socialt udsatte positioner.

Vi er et non-profit socialt projekt- og videnshus, som udvikler nye, stærke sociale løsninger i tæt samspil med borgere og professionelle. Vi er også en engageret flok af mennesker med hver vores faglige baggrund, kompetencer og erfaring, som brænder for det, vi laver. Uanset om det handler om at få unges levede erfaringer og unikke viden bragt seriøst i spil, når ungeproblematikker kalder på ny viden og ny handling. Eller når det handler om at turde tænke, designe og afprøve helt nye eksperimenterende måder at gribe velfærds- og samfundsindsatser an på.

Vi leder efter dig som

  • Er i gang med en relevant, videregående uddannelse inden for kommunikation eller journalistik
  • Har erfaring med journalistik eller kommunikation
  • Er god til at skrive
  • Er proaktiv og tør tage initiativ
  • Er god til både at arbejde selvstændigt og til at samarbejde
  • Har lyst til at kaste dig ud i alle kommunikationsdiscipliner lige fra webcontent til sociale medier

Arbejdsområder

Du vil komme til at prøve kræfter med al vores kommunikation, både digitalt, trykt, visuelt og strategisk – i tæt samarbejde med kommunikationschefen. Den ene dag vil du måske skulle lave et nyhedsbrev. Den næste dag: hjælpe en kollega med at udtænke og producere det helt rigtige opslag på LinkedIn, assistere ved en konference eller lave en nyhed til vores hjemmeside.

Vi tilbyder dig

En arbejdsplads, hvor vi er rummelige, fleksible, har det sjovt sammen og gør noget ud af, at alle trives

En organisation, hvor dit faglige bidrag er efterspurgt og værdsættes højt, og vi gerne vil inspireres af dig og dine idéer.

Det praktiske

Stillingen er som udgangspunkt gennemsnitligt 15 timer om ugen alt efter, hvad vi finder ud af, og aflønnes efter aftale.

Vi håber, du kan starte 1. april 2023.

Vil du vide mere om jobbet, kan du ringe eller maile til kommunikationschef Ulrikke Moustgaard på umo@sus.dk eller tlf 22922213

Ansøgning

I SUS arbejder vi for ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge stillingen.

Du søger stillingen ved at sende os en skriftlig ansøgning på mail til umo@sus.dk

Ansøgningfrist er 1. marts 2023.

Alle ansøgere får svar. Vi glæder os til at høre fra dig.