Aktuelt

NYHED 19.03.2024


Vi søger praktikanter til analyse- og metodearbejde

Har du lyst til at arbejde med analyser og udviklingsprojekter, der kan skabe positive forandringer for børn, unge og voksne i udsatte positioner? Og har du lyst til at prøve din viden af i praksis?

Hvad er SUS?

SUS er et social udviklings- og videnshus, der er sat i verden for at skabe forandringer for mennesker i socialt udsatte og sårbare positioner.

I vores arbejder er vi særligt optaget af, hvordan mennesker i udsatte positioner kan få en større stemme i udviklingen af de rammer og indsatser, der former deres liv.

Gennem en involverende og eksperimenterende tilgang arbejder vi for at forbedre og forenkle samfundets støtte- og hjælpesystemer med særligt fokus på deltagelse & tillidsfulde relationer som de bærende forandringsmekanismer.

Du vil få mulighed for

Som praktikant i SUS vil du få et udviklende og varieret forløb, hvor du får mulighed for at afprøve og styrke din faglighed i helt konkrete og forskelligartede opgaver. I forløbet kommer du til at indgå i flere projekter som en del af et projektteam.

I praktikforløbet vil du komme med på projekter, der passer til din uddannelsesbaggrund og interesser. Dine opgaver kan b.la. være kvantitative og kvalitative analyse- og evalueringsopgaver, deltagelse i udviklings- og innovationsforløb, vidensindsamling, projektansøgninger, planlægning og afholdelse af konferencer og workshops og meget andet.

På vores hjemmeside kan du se, hvilke projekter vi har for tiden.

Om dig...

Vi går ud fra, at du er i gang med en samfundsvidenskabelig kandidat (fx sociologi, antropologi, statskundskab, socialt arbejde, social intervention, mm.).

Det er vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt – og i teams – og at du arbejder engageret og struktureret med dine opgaver.

Vi lægger særligt vægt på, at du har erfaring med og lyst til at arbejde med forskellige samfundsvidenskabelige metoder og tilgange. Vi ser gerne, at du går til opgaverne med et analytisk blik, gå-på-mod og lyst til at lære og bidrage.

Vi tilbyder

– Et spændende og afvekslende praktikforløb, hvor du får indblik i, hvordan et mindre non-profit videnshus fungerer

– Et uformelt, kreativt og fagligt stærkt miljø med dygtige og sjove kolleger, som alle er engagerede i at skabe social forandring gennem social innovation

– Selvstændigt ansvar for mindre afgrænsede opgaver med sparring fra en erfaren kollega i SUS.

– En ca. 37 timers arbejdsuge med mulighed for fleksibilitet i forhold til studie og ferie mv. og et månedligt honorar på 3.000,-

– En kontorplads i SUS centralt i København, men også deltagelse i rejseaktiviteter ud af huset (inden for landets grænser)

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret, er du velkommen til at skrive til os: sus@sus.dk

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV snarest muligt til sus@sus.dk

Vi holder løbende samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!