Aktuelt

NYHED 19.03.2023


Praktikanter søges til analyse- og metodearbejde

Har du lyst til at arbejde med analyser og udviklingsprojekter, der kan skabe positive forandringer for børn, unge og voksne i udsatte positioner? Og har du lyst til at prøve din viden af i praksis?

I SUS arbejder vi med at udvikle løsninger til gavn for udsatte borgere. Det gør vi ud fra en kreativ, faglig og eksperimentel tilgang, som involverer både borgere, fagfolk og forskere til at få indsigt i de udfordringer, der skal løses, for at flere udsatte får et bedre liv.

… Du vil få mulighed for

Som praktikant i SUS vil du få et udviklende og varieret forløb, hvor du får mulighed for at afprøve din faglighed i helt konkrete og forskelligartede opgaver. I forløbet kommer du til at indgå i flere projekter som en del af et projektteam.

I praktikforløbet vil du komme med på projekter, der passer til din uddannelsesbaggrund og interesser. Dine opgaver kan b.la. være analyse- og evalueringsopgaver med kvantitative og kvalitative metoder, udviklings- og innovationsforløb, vidensindsamling, projektansøgninger, planlægning og afholdelse af konferencer og workshops og meget andet.

På vores hjemmeside kan du se, hvad det er for projekter, vi har for tiden.

Om dig

Vi går ud fra, at du har en samfundsvidenskabelig bachelorgrad (fx sociologi, statskundskab, kandidat i socialt arbejde mm.).

Det er vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt – og i teams – og at du arbejder engageret og struktureret med dine opgaver.

Vi lægger særligt vægt på at du har erfaring og lyst til at arbejde med forskellige samfundsvidenskabelige metoder hvor både kvalitative og kvantitative har interesse. Vi ser gerne at du går til opgaverne med et analytisk blik, gå-på-mod og lyst til at lære og bidrage.

Vi tilbyder

– Et spændende og afvekslende praktikforløb, hvor du vil få et stærkt indblik i, hvordan et mindre non-profit videnshus fungerer

– Et uformelt miljø med dygtige og sjove kolleger, som alle er engagerede i at skabe en bedre verden

– Selvstændigt ansvar for mindre afgrænsede opgaver med sparring fra en erfaren kollega i SUS.

– En ca. 37 timers arbejdsuge med mulighed for fleksibilitet ift. studie og ferie mv.

– En kontorplads i SUS centralt i København, men også deltagelse i en del rejseaktiviteter ud af huset (inden for landets grænser :))

Vil du vide mere?

Hvis du kunne være interesseret, er du velkommen til at skrive til os: sus@sus.dk

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV snarest muligt til sus@sus.dk

Vi holder løbende samtaler. Vi glæder os til at høre fra dig!