Aktuelt

NYHED 24.01.2023


Podcasts: Bliv klogere på metoden “Åben Dialog”

Arbejder du på et botilbud – og har du hørt om metoden Åben Dialog, der bliver mere og mere populær ude i kommunerne? Vi har lavet to podcasts om metoden.

Åben Dialog har bredt sig fra det nordligste Finland til flere danske kommuner især på botilbud for mennesker med sociale og psykiske problemer.

I den finske psykiatri viser Åben Dialog enestående resultater med recovery. Herhjemme bliver metoden også brugt til at skabe bedre trivsel og færre konflikter mellem medarbejdere og mennesker, som lever svære liv.

Lyt med

Vold som Udtryksform har skabt to nye podcasts om netop Åben Dialog, hvor du kan lære om metoden – og høre om de konkrete erfaringer botilbuddet Tuesten Huse har med at bruge den.

I den ene podcast introducerer vi metoden sammen med Olga Runciman, privatpraktiserende psykolog og Line Top Abildtrup, konsulent og tidligere leder.

I den anden podcast fortæller Cassandra Michem, sosu-assistent på Tuesten Huse, Frederikke, beboer på Tuesten Huse, Line Top Abildtrup, tidligere leder og nu konsulent i socialpsykiatrien om, hvordan det har virket at bruge “Åben Dialog.

Find de to podcasts her:

“Bliv bedre til at lytte med Åben Dialog”

“Åben Dialog på Tuesten Huse”