Aktuelt

NYHED 07.11.2023


Masterclass i vilde problemer lokalt

Er du leder eller udviklingskonsulent i en kommune eller organisation? Eller står du med ansvaret for at udvikle og gentænke organisering og indsatser rundt om de mest genstridige udfordringer på tværs af de brede velfærdsområder?

Så kom og deltag i en helt ny masterclass om vilde problemer, som vi i SUS afholder i samarbejde med Rudersdal Kommune og Rudersdal Akademi 23. november 2023.

Komplekse samfundsproblemer står i kø – også i kommunerne:
Hvordan får vi fx flere hænder på arbejdsmarkedet? Hvad kan vi gøre anderledes for at hjælpe mennesker i socialt udsatte positioner? Er der nye måder at imødegå unges mistrivsel?

Svarene er ikke entydige. Men vi kan nå langt, hvis vi begynder at tænke nyt og gå til de indviklede problemstillinger med nye tilgange. Flere kommuner er allerede godt i gang!

Hvad får du på kurset?

I vores masterclass dykker vi ned i konkrete praktiske eksempler fra SUS’ samarbejde med flere kommuner, hvor man i fællesskab har udforsket flere vilde problemet og arbejdet risikovilligt og eksperimenterende med at gå alternative veje.

Som deltager får du brugbar viden, nye indsigter og fælles læring og sprog om at håndtere vilde problemer, som du kan tage med hjem til din kommune og bruge.

Meld dig til

Den nye masterclass varer en dag, foregår i Holte og du kan læse mere og tilmelde dig via linket her: https://formular.rudersdal.dk/content/intern/tilmelding-til-masterclass