Aktuelt

NYHED 24.10.2024


SUS søger chefkonsulent til social innovation

Vil du være en del af et engageret, tværfagligt team, der skubber på for sociale forandringer og nye tilgange til komplekse udfordringer på tværs af de brede velfærdsområder?

Vi er SUS – Socialt Udviklingscenter; et non-profit socialt projekt- og videnshus, som arbejder for at skabe bedre livsbetingelser for børn, unge og voksne i udsatte positioner.

På tværs af de brede velfærdsområder arbejder vi med at omstille og transformere eksisterende rammer og systemer og med at udvikle nye, stærke sociale løsninger inden for felter som anbringelse, ulighed i sundhed, sårbare ældre og unge uden job og uddannelse.

Vi kombinerer viden om, hvad der virker, med nysgerrighed og mod til at eksperimentere og gå nye veje. Vores tilgange og strategier varierer, men vi arbejder altid med systemforandrende intention i tæt samspil med netværk af relevante aktører på tværs af sektorer og med dyb involvering af levede erfaringer.

Om jobbet

SUS arbejder i flere lokale og nationale sammenhænge med at understøtter og drive udviklingsprocesser, der spænder vidt: Vidensafdækning, involvering, mobilisering til brede alliancer og partnerskaber, sociale innovationsprocesser, design og gennemførsel af eksperimenter, afprøvning af prototyper, udarbejdelse af metodeopsamlinger, facilitering af læringsloops mm.

Vi søger en ny dedikeret kollega, som har erfaring med og brænder for at bidrage til denne type arbejde – og kan drive processerne og skabe resultaterne.

Som chefkonsulent i SUS får du ansvaret for at udvikle og drive projekter og samle aktører omkring initiativer og løsninger, der sigter mod varig forandring.

Du vil blive en central figur i at udvikle og forankre SUS’ position som førende aktør inden for social innovation i Danmark.

Dit arbejde vil omfatte alt fra idéudvikling og design til finansiering, afprøvning og forankring, og du vil spille en vigtig rolle i både at formidle SUS’ arbejde og opbygge strategiske relationer med fonde, kommuner, civilsamfundets organisationer og andre nøgleaktører.

Om dig

Vi forestiller os, at du:

  • Har en solid baggrund med minimum 5 års erfaring med social innovation og forandringsledelse
  • Selvstændigt kan drive innovationsprocesser og har omfattende erfaring med at facilitere processer, hvor samarbejde og samskabelse er nøgleord, og du har gerne erfaring med at arbejde missionsorienteret.
  • Har erfaring med udviklingsarbejde og samskabelse på et eller flere velfærdsområder og en stærk evne til hurtigt at sætte dig ind i nye områder og skabe resultater.
  • Har erfaring med at sikre finansiering og funding
  • Er vant til at navigere i høj kompleksitet og på tværs af mange aktører, niveauer og fagskel og evner at mobilisere både nuværende og kommende samarbejdspartnere
  • Er strategisk tænkende og formår at omsætte ideer til handling i komplekse projekter, der kræver både stærk praksisforståelse og taktisk tæft.
  • Har gode kommunikative evner og flair for at formidle faglige indsigter og erfaringer.
  • Måske har du erfaring fra en lignende rolle i en offentlig organisation, NGO eller konsulenthus.

Som person er du:

  • Drevet af at skabe reelle forandringer i samfundet
  • Relationsstærk med evnen til at skabe følgeskab
  • Venlig, nysgerrig, empatisk og imødekommende
  • Vedholdende og robust i mødet med usikkerhed og uforudsigelighed

Praktisk information og ansøgning

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen med fleksible arbejdsforhold. Lønnen fastsættes i henhold til statens lønrammer.

Vi har hovedkontor i København, men arbejder over hele landet. Vi har et stærkt kollegialt sammenhold og samarbejde præget af tillid, omsorg og leg samt stærke faglige ambitioner og en fælles social indignation. Læs mere om vores arbejde på www.sus.dk

Send os en motiveret ansøgning med relevant dokumentation (CV, eksamensdokumentation og eventuelle referencer) til Karin Toft-Christensen ktc@sus.dk senest 12. november kl. 12.

Vi holder første runde samtaler i uge 47 og anden runde i begyndelsen af uge 48. Hvis du går videre til anden samtale, vil du skulle forberede en præsentation på baggrund af  en case. Vi forventer, at du kan tiltræde stillingen 1. januar 2025.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte SUS’ direktør Vibeke Normann Andersen (tlf. 9135 6202 / vna@sus.dk) eller vicedirektør Anna Mollerup (tlf. 2548 9017 / ahm@sus.dk).