Vibeke Normann Andersen

Vibeke Normann Andersen

Direktør, ph.d. i statskundskab Mobil 9135 6202 vna@sus.dk  

Jeg arbejder med ledelse, organisation og en kontinuerlig udvikling af SUS og nye indsatsområder, så de matchers vores nuværende og kommende samarbejdspartneres behov på og omkring det sociale område. Jeg sparrer og rådgiver og samarbejder sammen med interne og eksterne kolleger om projektdesign, projektstyring samt implementering og forankring af SUS’ mange projekter. Og så står jeg for at understøtte, at SUS har de rette rammer og ressourcer til rådighed – både når det gælder SUS’ dygtige og fagligt kompetente medarbejdere og en sund økonomi.

Bagrund

Jeg er uddannet MA in Politics fra University of Warwick i England, cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet og ph.d. i statskundskab fra Syddansk Universitet. Jeg har bl.a. været institutleder for Statskundskab og Journalistik på Syddansk Universitet, arbejdet i den private konsulentbranche primært med det sociale område og været forsknings- og analysechef på først KORA (Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning) og siden VIVE (Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd).

Når jeg ikke er i SUS …

… nyder jeg samværet med mine tre store børn, dyrker en masse sport som løb, spinning og styrketræning. Går til koncerter – gerne på Vega og på festival. Stikker afsted på vandreture, ski- og snorkleture. Og passer rigtig godt på mine nære relationer, familie og gode venner.