Josefine Husted Meyer

Josefine Husted Meyer

Juniorkonsulent Mobil 2815 0938 jhm@sus.dk  

Jeg har senest arbejdet med de fysiske rum der omgiver os. Jeg er blandt andet interesseret i, hvordan de kan agere faciliterende – og hvordan de samtidig kan fastholde samt begrænse udvikling. Specielt hvordan statiske offentlige rum kan være medvirkende til at reproducere mønstre og kulturer – og i sidste ende bremse muligheden for social forandring.

Jeg går til opgaver med en forståelse af designprocessers potentiale, vigtigheden i brugerinddragelse – og ser en bred vifte af videnskilder som en uundgåelig del af at lykkes i arbejdet med at skabe forandring.

Baggrund

Jeg har de senere år befundet mig i forskellige arenaer. Jeg har arbejdet i et krydsfelt mellem design, pædagogik og projektledelse. En tværfaglig viden, som jeg ser, er særligt spændende at kombinere med et praktikforløb hos SUS.

Jeg har en baggrund i Spatial Design fra Det Kongelige Akademi i København. Endvidere har jeg en stor interesse for pædagogikken, som jeg tidligere har læst på Københavns Universitet. Sideløbende har jeg kunne trække på den erfaring jeg har fået fra Projektakademiet KBH+ Askovfonden.

Når jeg ikke er i SUS …

… nyder jeg hverdagen på Amager med min kæreste og vores datter Wibe Lou. Så ofte, som hverdagen tillader det, er vi os i vores lille sommerhus i Odsherred. Her renoverer vi hytten, nyder at græsset gror og at køkkenhaven snart skal gøres forårsklar.