Lea Miriam Fick Køhn

Lea Miriam Fick Køhn

Impact- og videnschef Mobil 2178 7798 lfk@sus.dk  

Jeg har gennem de seneste 20 år arbejdet på at udvikle vores socialområde under mantraet “leaving no one behind”. Jeg er dybt optaget af vores demokrati og velfærdsstatens bæredygtighed og tror på, at de valg, der træffes nu, og vores tilgang til at løse de vilde problemer er fuldstændig afgørende, hvis vores velfærdssamfund skal overleve. Et gennemgående tema i mit arbejdsliv har altid været at skabe forandring, der kan mærkes, og mit grundlæggende DNA er, at vi altid holder et stædigt fokus på dem, det handler om. Jeg er optaget af at bygge indsatser, partnerskaber og missioner, der har til hensigt at forandre vores systemer og narrativer. Jeg forsøger at være insisterende på, at denne type arbejde skal omsættes til et sprog, der er meningsfuldt, og som kan mærkes og forstås af alle.

Bagggrund

Jeg er uddannet MA i Educational Psychology og har en baggrund i både den kommunale verden, i civilsamfundet og i fondsverdenen. Jeg har har været ansat i SUS siden maj 2023.

Når jeg ikke er i SUS

Nyder jeg livet med min skønne familie. Vi bor 3 generationer under samme tag, og de fleste af mine eftermiddage går med at være taxachauffør for mine 2 teenagere eller at stå på fodboldbanen og se min 9-årige spille. Jeg er inkarneret fodboldfan og er også tit at finde i Parken, når FCK eller landsholdet spiller. Derudover vinterbader jeg og bilder mig selv ind, at det også er en slags motion. Jeg elsker at rejse og har en stor længsel efter at opleve verdenen.