Mie Berg Hansen

Mie Berg Hansen

Juniorkonsulent Mobil 4114 5133 mbh@sus.dk  

Jeg er optaget af, hvordan man kan nytænke og udvikle løsninger på de komplekse sociale udfordringer, vi står overfor i dag. Jeg er særligt interesseret i, hvordan borgerperspektivet kan bringes i spil i arbejdet om at skabe sociale forandringer og bedre livsbetingelser for socialt udsatte. Dette, da mennesker med svære livserfaringer samt erfaringer som bruger af velfærdssamfundets hjælpesystemer har en essentiel viden, som vi skal gøre brug af.

Baggrund

Jeg studerer en kandidat i Socialt Arbejde på Aalborg Universitet (KBH) og har en uddannelse som socialrådgiver. Jeg arbejder på et døgnbemandet herbergstilbud til kvinder. Derudover arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Livslinjen, hvor jeg yder selvmordsforbyggende rådgivning, vejledning og støtte.

Når jeg ikke er i SUS…

… dyrker jeg styrketræning og kan godt lide at udfordre mig selv i forskellige motionsformer – lige pt. træner jeg op til at deltage i OCR-løbet, Nordic Race. Så ofte kalenderen tillader det, besøger jeg mit barndomshjem på solskinsøen, Bornholm. Derudover er jeg en vandhund og hopper gerne i havet hele året rundt.