Mia Kirstine Stangerup

Mia Kirstine Stangerup

Juniorkonsulent Mobil 2991 6887 mks@sus.dk  

Jeg er optaget af at skabe indsigter og viden til at udvikle sociale løsninger, der er bæredygtige i menneskers hverdag, hvor særligt udsatte unge og sårbare familier har min interesse. Derudover er jeg optaget af, hvordan man bedst muligt inddrager relevante personer, herunder borgere, i at løse diverse samfundsmæssige udfordringer.

Som praktikant i SUS er jeg en del af projekterne Styrket familiebehandling, UK Home, Opgang til opgang, Mærk jobbet og Lær for livet.

Baggrund

Jeg er i gang med det sidste år af min kandidat i Sociologi på Københavns Universitet. Som sociologistuderende er jeg optaget at undersøge sociale relationer, og hvordan de udfolder sig i store og små grupper af mennesker, organisationer mv. Mit fokus på relationer betyder, at jeg anskuer problematikker i en social sammenhæng og ikke som et isoleret fænomen.

I forhold til social innovation har jeg tidligere arbejdet med at udvikle løsninger til mennesker, der har været udsat for digital vold, hvor vi tog afsæt i de ansattes og leders fortællinger. Derudover har jeg tidligere erfaring med at arbejde med sårbare unge og deres uddannelsesveje.

Som tidligere frivillig i Røde kors har jeg arbejdet med børn i et udsat boligområde, som har givet mig indblik i arbejdet tæt på udsatte børn og deres familier.

Når jeg ikke er i SUS…

…bruger jeg det meste af tiden sammen med min kæreste og min søn Leo. Derudover nyder jeg at tage ud på diverse tøjmarkeder i København, at spise ude eller tage til en god koncert med mine venner. Jeg nyder naturen så ofte, jeg kan, og forsøger at komme ud at gå en tur hver dag (så længe det ikke står ned i stænger) i et af Sydhavnens mange skæve hjørner og afkroge eller ved stranden og i skoven, når vi er så heldige at være i sommerhus i Ellingelyng med familien.