Melissa Damkjær Pikri

Melissa Damkjær Pikri

Praktikant Mobil 31257035 mdp@sus.dk  

Jeg er særligt optaget af samskabende processer hvor involvering af brugerne bliver den centrale drivkraft i iværksættelsen af bæredygtige forandringsprocesser, og hvor problemer og forandringsmål identificeres i fællesskab.

Arbejdet med mit speciale har dertil vakt en særlig interesse for de mere alternative og samskabende metoder, da vi her har prøvet kræfter med sådanne metoder, som redskab til at udvikle en mere meningsfuld vejledningsindsats for unge i gymnasiet.

Jeg går til arbejdet i SUS med en viden om forskellige led af proces- og projektstyring, heriblandt indsamling af empirisk materiale med formål om at identificere hvilke forandringer der skal iværksættes, samt design og facilitering af forandringsprojekter som samskabende processer.

Baggrund

Jeg er i øjeblikket i gang med det sidste semester af en kandidat i Social Intervention på Roskilde Universitet. Jeg er ligeledes uddannet socialpædagog fra Københavns Professionshøjskole og har tidligere arbejdet inden for det socialpsykiatriske område. Herudover har jeg erfaring med arbejdet med tværgående indsatser fra den socialøkonomiske virksomhed Kaffe Karma, samt erfaring med kvalitativ undersøgelse og projektstyring fra arbejdet med projekter i DM.

Når jeg ikke er i SUS …

… bruger jeg tid med fællesskabet i det økosamfund jeg bor i, sammen med min kæreste. Herudover ser jeg frem til den dag hvor der officielt indføres 27 timer i døgnet, da jeg også bruger jeg en masse tid med mine skønne venner, danser swingdans, tager på hverdagseventyr, studerer og en gang i mellem skal der selvfølgelig også vaskes tøj…